Avsluttet med seier mot Kopervik

U19NM

 

Tekst: Ole Lundeby

I en svært vekslende kamp kunne jentene avslutte NM U19 i Tromsø med seier.

Oslo Volley – Kopervik  2-1  (24-26, 25-11, 17-15)

Første sett så ut til å ende med komfortabel seier, men bevegeligheten og konsentrasjonen glapp på slutten av settet. I andre sett var det en topp skjerpet gjeng som var motstanderen overlegen. I tie-breaket startet jentene godt, men et par sterke servere hos Kopervik bragte dem opp i 14-11 ledelse og matchballer.  Tiril holdt heldigvis hodet kaldt på sine server og bragte oss tilbake til 14-14. Etter nok en matchball i mot kunne jentene til slutt feire seieren med 17-15. Etter at svært mange sett er blitt tapt med 2-3 poeng smakte det veldig godt å avgjøre til vår fordel denne gangen
Jentene endte dermed på 15.plass i årets mesterskapet etter å ha spilt mot mange av de beste lagene. Våre jenter er unge og vil helt sikkert kunne komme høyere opp på resultatlistene de kommende årene.

Spread the word. Share this post!

Powered by Moblie Video for WordPress + membership script