Bronse på sand til juniorjenter

STERK INNSATS: Fra venstre: Live Lunde Fossdal, Susann Vandenberghe Berg, Jenny Nygaardsmoen og Katinka Krahn

Flott 3.plass til Jenny Nygaardsmoen/Katinka Krahn og 6.plass til Live LundeFossdal/Susann Vandenberghe Berg i helgens turnering i Tønsberg.

I alt 10 lag var påmeldt i JU18. Jenny og Katinka åpnet sterkt med å vinne sine kamper 2-0 og 2-0 og ble dermed puljevinnere og direkte klare for semifinale. Live og Susann vant første kamp 2-1, men tapte så for finalelaget Flint 0-2.  Med andreplass i pulja var neste kamp kvartfinale i A sluttspillet. Her tapte de første sett knepent 20-22, men Flints andre finalelag ble for sterke i siste sett, 10-21. Jenny og Katinka tapte også mot de sterke Flintjentene 0-2 i sin semifinale, men vant overbevisende 2-1 i bronsefinalen mot Asker. Med andre ord sterk innsats av jentene fra Oslo Volley på en svært våt og kald sommerdag.

Spread the word. Share this post!

Powered by Moblie Video for WordPress + membership script